Ympäristölupapäätösten valmistelu : pienet ja keskisuuret toiminnot (Ympäristöhallinnon ohjeita, ISSN 1796-1645, 2007)
Abstract: Preparation of decisions on environmental permits : small and middle sized activities.
Keywords: viranomaiset; valmistelu; viranomaistehtävät; ympäristöluvat; päästöt; lainsäädäntö; päätösmallit