Virallisten lajikekokeiden tulosyhdistelmiä 1979 - Mela, Timo; Lallukka, Ulla; Mattila, Liisa; Maatalouden tutkimuskeskus (MTT) / Kasvinviljelylaitos KVL; Maatalouden tutkimuskeskus; MTTK (Maatalouden tutkimuskeskus. Kasvinviljelylaitoksen tiedote, 1981)
On olemassa kaksi erilaista Kasvinviljelylaitoksen tiedotetta n:o 17
Keywords: Ka; lajikekokeet; vilja; peruna; heinä; apilat