Ammatillisesta koulutuksesta työelämään erityisen tuen avulla - Kotiranta, Heidi; Pehkonen, Leila; Hiekkala, Sinikka (Kuntoutus, 2023)
Tämän tutkimuksen tavoitteena oli selvittää erityistä tai vaativaa erityistä tukea saaneiden nuorten työllistymistä. Tutkimus tehtiin osana Tulevaisuuden työelämän starat -hanketta (Euroopan sosiaalirahasto 4/2019–2/2022), jossa kehitettiin työelämälähtöisiä oppimisympäristöjä ja -menetelmiä, valmiuksia työhön ja elämään sekä osaavaa ohjausta ja tukea työllistymiseen neljässä erityisammattioppilaitoksessa ja yhdessä ammattioppilaitoksessa.