Lapsen terveysongelmat ja hoitotyön toiminnot tehohoitotyössä -tehohoitotyön luokitusjärjestelmän kehittäminen - Vinkki, Mari; Kyngäs, Helvi; Kaakinen, Pirjo; Meriläinen, Merja (Hoitotiede, 2019)
Tiivistelmä - Abstract.
Keywords: lapset (ikäryhmät); tehohoito; hoitotyö; perhehoitotyö; luokitukset; barn (åldersgrupper); intensivvård; vårdarbete; familjevårdsarbete; klassifikationer; hoitotyön toiminnot; hoitoisuusluokitus; Tehohoitotyön luokitusjärjestelmä (THLJ)