A perspective for setting the research priorities for the productivity of future crop production in Finland - Jari Peltonen (Agricultural science in Finland, 1992)
Selostus: Suomen kasvinviljelytutkimuksen painopisteitä tuotannon tehostamiseksi peltoviljelyssä.
Keywords: kasvintuotanto; växtproduktion; Eurooppa; Suomi; Europa; Finland; kasvintuotanto : tutkimus : Suomi; maataloustutkimus : viljelykasvit : Suomi; viljelykasvit : sadonmuodostus : tutkimus; kasvintuotanto : taloudellinen integraatio : Suomi; kasvinviljely : tuottavuus : tutkimus; maataloustutkimus