Vitamin E status and productivity of pigs fed with fresh or stored barley with or without vitamin E supplementation - Työppönen, Jouko; Alaviuhkola, Timo; Suomi, Kaija (Annales agriculturae Fenniae, 1988)
Selostus: Vastakorjatulla tai säilötyllä ohralla ruokittujen sikojen E-vitamiinitasot ja tuottavuus sekä E-vitamiinilisän vaikutus näihin tekijöihin.
Keywords: sika : ruokintakokeet; sika : vitamiinit; sika : e-vitamiini