Herb yield and essential oil of dill (Anethum graveolens L.) at different locations - S. Hälvä; Huopalahti, R.; Franz, Ch; Mäkinen, S.; Huopalahti, R.; Franz, CH; R. Huopalahti; CH. Franz (Journal of agricultural science in Finland, 1988)
Selostus: Kasvupaikan vaikutus tillisatoon ja sen haihtuvaan öljyyn.
Keywords: maustekasvit : tilli; maustekasvit : kasviöljyt; maustekasvit : aromi; tilli : kasviöljyt; tilli : aromi