Ennusteet lupavat kohtalaisia satoja - Kleemola, Jouko (Maatila-Pellervo, 2011)
Sisältö: Joukkueet säästivät lannoitekustannuksissa ; Kasvinsuojelussa kemialliset ja mekaaniset otteet.
Keywords: viljelymenetelmät; sato; vuoroviljely; kasvijärjestys (vuoroviljely); viljanviljely; kasvinviljely; peltoviljely; luonnonmukainen viljely; luonnonmukainen tuotanto; viljely; seurantatutkimus; maataloustuotanto; tuottavuus; taloudellisuus; koetoiminta; koetilat; vertailu; kokeet (tutkimustoiminta); tutkimustoiminta; yliopistot; odlingsmetoder; skörd; spannmålsodling; växtodling; åkerbruk; ekologisk odling; ekologisk produktion; odling; uppföljande undersökning; jordbruksproduktion; produktivitet; ekonomisk effektivitet; försöksverksamhet; försöksgårdar; jämförelse; experiment; forskningsverksamhet; universitet; växelbruk; växtföljd; Helsinki; Viikki (Helsinki); Helsingfors; Vik (Helsingfors); Helsingin yliopisto; Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta