Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
EvästeasetuksetUpola, T. (2013). Hidasta ruokaa mehiläistarhasta: Lehtori Jarmo Åke opetteli hoitamaan mehiläisiä, jotta tulevat suomalaiskokit tietäisivät, miltä tuore ruoka maistuu ja mistä se tulee : ravintola Perhon kattoparvekkeelta saa pian kennohunajaa. Helsingin Sanomat, 013-04.
Chicago-tyylinen lähdeviittausUpola, Terhi. "Hidasta Ruokaa Mehiläistarhasta: Lehtori Jarmo Åke Opetteli Hoitamaan Mehiläisiä, Jotta Tulevat Suomalaiskokit Tietäisivät, Miltä Tuore Ruoka Maistuu Ja Mistä Se Tulee : Ravintola Perhon Kattoparvekkeelta Saa Pian Kennohunajaa." Helsingin Sanomat 2013: 013-04.
MLA-viiteUpola, Terhi. "Hidasta Ruokaa Mehiläistarhasta: Lehtori Jarmo Åke Opetteli Hoitamaan Mehiläisiä, Jotta Tulevat Suomalaiskokit Tietäisivät, Miltä Tuore Ruoka Maistuu Ja Mistä Se Tulee : Ravintola Perhon Kattoparvekkeelta Saa Pian Kennohunajaa." Helsingin Sanomat, 2013, pp. 013-04.
Harvard-tyylinen lähdeviittausUpola, T. 2013. Hidasta ruokaa mehiläistarhasta: Lehtori Jarmo Åke opetteli hoitamaan mehiläisiä, jotta tulevat suomalaiskokit tietäisivät, miltä tuore ruoka maistuu ja mistä se tulee : ravintola Perhon kattoparvekkeelta saa pian kennohunajaa. Helsingin Sanomat, pp. 013-04.
Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
Evästeasetukset