Promis fyysinen toimintakyky -mitttarin kääntäminen ja kulttuurinen adoptointi - Anttila, Heidi; Kokko, Kaisa; Valkeinen, Heli; Hiekkala, Sinikka (Fysioterapia, 2017)
Summary: Promis physical function - translation and cultural adaptation of the measure.
Keywords: toimintakyky; fyysinen toimintakyky; validiteetti; reliabiliteetti; kulttuurierot; kääntäminen; mittaus; standardit; sopeutuminen; fysioterapia; asiakaslähtöisyys; funktionsförmåga; fysisk funktionsförmåga; validitet; reliabilitet; kulturskillnader; översättning (verksamhet); mätning; standarder; anpassning; fysioterapi; kundorientering; mittarit; Promis