Yhteisneuvottelut osana laadunarviointia psykiatrisella akuuttiosastolla - Vuokila-Oikkonen, Päivi; Tervo, Arja; Lapinkangas, Pertti; Saarento, Outi (Duodecim : lääketieteellinen aikakauskirja, 1999)
Tiivistelmä.
Keywords: psykiatrinen hoito; psykiatriset potilaat; laatu; yhteistyö; hoito; elämäntilanne; arviointi; omaiset; kyselytutkimus; psykiatrisk vård; psykiatriska patienter; kvalitet; samarbete; vård; livssituation; utvärdering; anhöriga; enkätundersökning