Osaatko tunnistaa työuupumuksen ja hoitaa sitä? - Tuunainen, Arja; Akila, Ritva; Räisänen, Kirsi (Duodecim : lääketieteellinen aikakauskirja, 2011)
Summary: How to recognize burnout and treat it?.
Keywords: uupumus; työn kuormittavuus; stressi; työ; hoitomenetelmät; työelämä; hoito; diagnostiikka; utbrändhet; arbetsbelastning; stress; arbete; behandlingsmetoder; arbetsliv; vård; diagnostik