Pohjois-Lapin maatalouden tulevaisuudennäkymät - Korva, Timo (Terra : Suomen maantieteellisen seuran aikakauskirja, 1974)
Summary: The prospects of agriculture in northern Lapland.
Keywords: 1970-luku; 1970-talet; maanviljely; tulevaisuus; maatalous; kehitys; jordbruk; framtid; lantbruk; utveckling (process); Lappi; Lappland; Pohjois-Lappi