Marinan tapaus : Tauno Marttisen Poltettu oranssi ja suomalaisen oopperan hullu nainen - Hautsalo, Liisamaija (Synkooppi, 2003)
Psykoanalyysi ja ooppera ; Kadonnut kieli ; Oopperan hullut naiset ; Kehystäminen
Keywords: Marttinen, Tauno : Poltettu oranssi; 1900-luku; 1900-talet; Opera : Finland : 20th century; Psychoanalysis and opera; musiikinhistoria; oopperataide; musikhistoria; operakonst; Suomi; Finland