Häpeä psykiatrisen hoidon yhteistyöneuvottelussa syntyvässä kertomuksessa - Vuokila-Oikkonen, Päivi (Sairaanhoitaja, 2001)
Shame in narrative discussion of co-operative team meetings in psychiatric care.
Keywords: mental disorders; shame; mielenterveyspalvelut; psykoosit; psykiatrinen hoito; hoitosuhde; häpeä; vuorovaikutus; psyykkisesti sairaat; mentalvårdstjänster; psykoser; psykiatrisk vård; vårdrelation; skam; växelverkan; psykiskt sjuka