Alueellisuus, paikallisuus ja globaalit mahdollisuudet : Diakonia-ammattikorkeakoulun TKI-toiminnan vuosikirja - Katisko, Marja; Malkavaara, Mikko; Määttä, Anne; Ervelius, Tiina; Keskitalo, Elsa; Suikkala, Arja; Vesterinen, Olli; Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak työelämä, ISSN 2342-8597, 2018)
Local scenes and global opportunities : Diak RDI yearbook 3.
Keywords: Diakonia-ammattikorkeakoulu; yhteisöllisyys; osallisuus; monikulttuurisuus; tasa-arvo; edistäminen; huono-osaisuus; syrjäytyminen; eriarvoisuus; arvot (käsitykset); uskomukset; muutos; kirkko (instituutio); seurakunnat; toimintakulttuuri; opiskelijat; nuoret; hyvinvointi; koulutus; työllistyminen; kestävä kehitys; paikallisuus; globalisaatio; ammattikorkeakoulut; projektit; vuosikirjat; sammanhållning; delaktighet; mångkulturalism; jämställdhet; främjande; underprivilegiering; utslagning; ojämlikhet; värderingar (uppfattningar); trosföreställningar; förändring; kyrkan (institution); församlingar; verksamhetskultur; studerande; ungdomar; välfärd; utbildning; sysselsättning (process); hållbar utveckling; lokal anknytning; globalisering; yrkeshögskolor; projekt; årsböcker