Att växa som handledare : studier i utveckling av professionell kompetens - Østern, Anna-Lena (Publikationer från pedagogiska fakulteten vid Åbo Akademi, ISSN 1236-0864, 1997)
Abstract: Growth as a counsellor : studies in the development of professional competence.
Keywords: ammatti-identiteetti; opettajankoulutus; opettajat; pätevyys; opintoneuvonta; johtajuus; korkeakouluopiskelu; opinto-ohjaajat; koulutus; johtaminen; koulut; ohjaus (neuvonta ja opastus); kompetenssi; yrkesidentitet; lärarutbildning; lärare; behörighet; studierådgivning; ledarskap (egenskaper); högskolestudier; studiehandledare; utbildning; ledarskap (verksamhetsledning); skolor (läroanstalter); handledning; kompetens; ledarskap; handledarkompetens : universitet