Näköpiiri (Näköpiiri, 1978)
Näköpiiri oli suomalainen mielipide- ja kulttuurilehti, joka ilmestyi kerran kuukaudessa vuosina 1978-1983. Lehden toimituksellinen linja kiteytettiin ensimmäisessä numerossa neljään määritelmään: demokratia, tasa-arvo, kansallinen kulttuuri ja kansainvälinen vuorovaikutus.
Keywords: kulttuuripolitiikka; kirjallisuus; kulturpolitik; litteratur; Suomi; Finland