Organum : Organum-seuran tiedote - Organum-seura (Organum-seura, 1969)
Organum-seuran äänenkannattaja, urkumusiikin erikoislehti. Sisältää mm. artikkeleita ja levyarvioita.
Keywords: Organ (Musical instrument) : Periodicals; Organ music : History and criticism : Periodicals; urut; urkumusiikki; taidemusiikki; musiikki; musiikinhistoria; musiikkilehdet; kirkkomusiikki; muusikot; musik; orgel; musikhistoria; konstmusik; musiktidskrifter; kyrkomusik; musiker; orgelmusik; Suomi; Finland