Maatilayritysten monialaistuminen maaseudun elinkeinopolitiikassa ja sen rakentuminen kuntatason kehittämiskohteena - Vesala, Kari Mikko; Vihinen, Hilkka; Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus (Maa- ja elintarviketalous, ISSN 1458-5073, 2007)
Abstract (s. 4): On-farm business diversification in rural industrial policy and how it is constructed at the municipality level as an object of development.
Keywords: maatilat; maatalousyritykset; maatalousyrittäjät; monialayritykset; maaseutuyritykset; yrittäjyys; monialaisuus; maaseutupolitiikka; elinkeinopolitiikka; kunnat; maaseutu; maaseutuyrittäjät; kehittäminen; maatalouspolitiikka; maaseudun suunnittelu; politiikkaohjelmat; lantgårdar; lantbruksföretag; lantbruksföretagare; flerbranschföretag; landsbygdsföretag; entreprenörskap; branschöverskridande; landsbygdspolitik; näringspolitik; kommuner; landsbygd; landsbygdsföretagare; utveckling (verksamhet); jordbrukspolitik; landsbygdsplanering; politiska program; maaseudun kehittäminen; Liperi; Mäntyharju; Libelits