Kuusela E. (2012) - Laiduntaminen luonnonmukaisessa tuotannossa - Rajala Jukka (2020)
Tietokortteja tarjotaan kouluttajien käyttöön ja itseopiskeluun. Materiaali on tuotettu LuomuTIETOverkko-hankkeessa, jota rahoitti Hämeen ELY-keskus EU:n maaseuturahastosta.
Keywords: luomu; luomukotieläintuotanto; Eeva Kuusela; tietokortit