Mahal K (2012) - Millaisia tukia luomusika- ja nautatilalle? - Rajala Jukka (2020)
Tietokortteja tarjotaan kouluttajien käyttöön ja itseopiskeluun. Materiaali on tuotettu LuomuTIETOverkko-hankkeessa, jota rahoitti Hämeen ELY-keskus EU:n maaseuturahastosta.
Keywords: Katja Mahal; luomukotieläintuotanto; tietokortit; luomu