Maatilan lannan käsittely osana kiertotaloutta - Moilanen, Sanna (2020)
Materiaalissa käsitellään kiertotaloutta maatilan lannan käsittelyn näkökulmasta. Lannan tehokas hyödyntäminen on onnistuneen ravinteiden kierrätyksen keskeinen tekijä. Lisäksi materiaalissa tutustutaan Biometa Oy:n biotuotelaitoksen toimintaan. Materiaaliin kuuluu myös kuuden tehtävän paketti vastausesimerkkeineen. Oppimateriaali voidaan sisällyttää osaksi toista opintojaksoa.