Podcast: KiertoaSuomesta.fi –Maatalouden sivuvirtojen kauppapaikka ja oppimistehtävä. - Laasasenaho, Kari (2020)
Kiertoasuomesta.fi on MTK:n eli Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliiton rakentama ympäristö, jossa voi kaupata maataloudessa syntyviä sivuvirtoja, kuten lantaa, paalimuoveja tai ylivuotisia rehuja. Haastateltavana on MTK:n elinkeinojohtaja Marko Mäki-Hakola. Haastattelijana toimii Kari Laasasenaho SeAMKin Ruoka-yksiköstä Podcastin rinnalla on tehty oppimistehtävä, joka koostuu monivalintatehtävistä ja pohdintatehtävästä. Tämä materiaali on osa Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittamaa hanketta Kiertotalousosaamista ammattikorkeakouluihin (2018 – 2020). Hankkeeseen osallistui 18 suomalaista ammattikorkeakoulua.
Keywords: kiertotalous; Teknologiset kierrot; sivu- ja jätevirrat; kestävä maatalous; alkutuotanto