Uutta luovat digityötavat käyttöön perusopetuksessa - Lehtoranta, Jukka (Innokas-verkosto, 2024)
Tämä materiaali on tuotettu Uutta luovat digityötavat -koulutuksen yhteydessä vuosina 2022-23. Uutta luovat digityötavat -koulutus tarjosi opettajille ja oppilaille uusia näkökulmia ja käytännönläheisiä esimerkkejä digitaalisten työvälineiden hyödyntämiseen erityisesti luovissa projekteissa. Materiaali on tarkoitettu perusopetuksen opettajien ja muiden aiheesta kiinnostuneiden käyttöön. Koulutus koostui neljästä osiosta: 1) Neljä Uutta luovat digityötavat käytännössä -etäoppituntia oppilaille ja opettajille, 2) MOOC-kurssi opettajien työn tueksi sekä 3) Kokoava päätöswebinaari opettajille. Uutta luovat digityötavat -koulutus tarjoaa opettajille ja oppilaille uusia näkökulmia digitaalisten työvälineiden hyödyntämiseen.
Keywords: innovaatiot; digitaaliset taidot; luovat menetelmät