Hankeviestinnän käsikirja - Hermiö, Anna; Merimaa, Maija; Wallin, Riikka; Wegmuller, Marianne; Åman Kyyrö, Milla; Metropolia Ammattikorkeakoulu; Haaga-Helia ammattikorkeakoulu; Laurea-ammattikorkeakoulu (Metropolia Ammattikorkeakoulu, 2023)
Tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan merkitys osana ammattikorkeakoulun perustoimintaa kasvaa jatkuvasti, ja toimintaan kohdistuu yhä suurempia odotuksia ja vaatimuksia. Vaikuttavan toiminnan tueksi tarvitsemme näkyvyyttä eli viestintää. Hyvä viestintä on sitä, että johdonmukaisesti toteutettuna viestit saavuttavat ihmiset, joita asia koskettaa ja mahdollisimman tehokkailla tavoilla. Tämä käsikirja on koottu tukemaan hyvän hankeviestinnän tekemistä. Se tarjoaa näkemyksiä sekä hankearkeen sovellettavia käytännön työtä helpottavia apuja ja vinkkejä. Kirjoittajien joukossa on projektipäälliköinä toimivia eri alojen lehtoreita, viestinnän asiantuntijoita, eri rooleissa olevia projektityöntekijöitä sekä pitkän linjan hankeammattilaisia. Vihdoinkin tällainen! — projektikoordinaattori Saavutettavuus ja GDPR:kin mukana. Hienoa, että kaikki löytyy yhdestä paikasta! — projektipäällikkö Viestinnän avulla teemme ammattikorkeakoulujen osaamisen näkyväksi ja uusi tieto tulee koko yhteiskunnan hyödynnettäväksi. Siihen työhön tämä teos on oiva apuväline. — TKI-johtaja Kirja on toteutettu Metropolia Ammattikorkeakoulun, Haaga-Helia ammattikorkeakoulun ja Laurea-ammattikorkeakoulun 3AMK-yhteistyönä. Painetun kirjan voi ostaa itselleen omakustannehintaan Metropolia Ammattikorkeakoulusta. Lisätietoja sivulta https://www.metropolia.fi/hankeviestinnankasikirja
Keywords: viestintä; hankeviestintä; tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta; TKI; projektit; hankesuunnittelu; projektityö; viestintästrategiat; ulkoinen viestintä; saavutettavuus; tietosuoja