Kirjan etsiminen Finna.fi -hakupalvelusta - Malvela, Pekka (Karelia-ammattikorkeakoulun kirjasto, 2022)
Videolla kerrotaan, kuin etsitään Finna.fi -palvelusta kirjoja biokaasun käytöstä liikenteessä. Finna.fi kokoaa yhteen kotimaisten kirjastojen, arkistojen ja museoiden kokoelman samaan paikkaan.
Keywords: tiedonhaku; Finna.fi