Osaava farmari: Maatilayrityksen kirjanpidon perusteita ja kirjaussääntöjä - Kärkkäinen, Leena; Kastikainen, Jarmo (2022)
Maatilayrityksen kirjanpidon perusteita ja kirjaussääntöjä
Keywords: kirjanpito