Varhaisen tuen -malli - Raahen Porvari- ja Kauppakoulu (2022)
Miten meillä tuetaan, kun syntyy huoli opiskelijasta ja hänen opintojen etenemättömyydestä. Varhaisen tuen malli toimii yksilökohtaisen opiskeluhuoltoprosessin toimintaohjeena.
Keywords: pedagoginen johtaminen