Musiikki kutsuu leikkimään – Luova toiminta varhaiskasvatuksen arjessa - Aarnio, Hanna-Maija (2022)
Musiikilla ja leikillä on paljon yhteistä. Molempia pidetään luovana tekemisenä, ja niitä yhdistää myös tietynlainen virtaavuus ja eteenpäin meneminen. Monessa kielessä niitä kuvaakin yksi yhteinen sana, kuten englannin play tai ranskan jouer.