Suihkonen P. (2018) - Kokemuksia ja ajatuksia maidontuottajana menestymiseen Paljon uutta asiaa - kuinka edes alkuun? - Rajala Jukka; Suihkonen Petri (2021)
Diaesitykset maan kasvukunnon hoidosta on tuotettu osana OSMO - Osaamista ja työkaluja resurssitehokkaaseen maan kasvukunnon hoitoon yhteistyöllä -hanketta, jota toteuttivat Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti sekä ProAgria Länsi-Suomi ja ProAgria Etelä-Pohjanmaa vuosina 2015–2019. Hanketta rahoittivat Varsinais-Suomen ELY-keskus / Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014–2020 / Vesiensuojelun ja ravinteiden kierrätyksen erillisrahoitus, Eurofins Viljavuuspalvelu Oy, Soilfood Oy, Tyynelän Maanparannus Oy, Ecolan Oy, Luomusäätiö ja Rikalan säätiö sekä viljelijät.
Keywords: maan kasvukunto; kotieläintuotanto; diaesitykset; luomu; luomutuotanto; Jukka Rajala; Petri Suihkonen