Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
EvästeasetuksetElsevier ScienceDirect, McSweeney, P. L. H., Fox, P. F., & Cotter, P. (2017). Cheese: Chemistry, physics & microbiology (Fourth edition.). Academic Press, an imprint of Elsevier.
Chicago-tyylinen lähdeviittausElsevier ScienceDirect, P. L. H. McSweeney, P. F. Fox, ja Paul Cotter. Cheese: Chemistry, Physics & Microbiology. Fourth edition. London, United Kingdom: Academic Press, an imprint of Elsevier, 2017.
MLA-viiteElsevier ScienceDirect, et al. Cheese: Chemistry, Physics & Microbiology. Fourth edition. Academic Press, an imprint of Elsevier, 2017.
Harvard-tyylinen lähdeviittausElsevier ScienceDirect, McSweeney, P. L. H., Fox, P. F. & Cotter, P. 2017. Cheese: Chemistry, physics & microbiology. Fourth edition. London, United Kingdom: Academic Press, an imprint of Elsevier.
Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
Evästeasetukset