Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
EvästeasetuksetElsevier ScienceDirect, Carle, R., Carle, R., Schweiggert, R. M., & Baranski, R. (2016). Handbook on natural pigments in food and beverages: Industrial applications for improving food color. Woodhead Publishing.
Chicago-tyylinen lähdeviittausElsevier ScienceDirect, Reinhold Carle, Reinhold Carle, Ralf Martin Schweiggert, ja R. Baranski. Handbook on Natural Pigments in Food and Beverages: Industrial Applications for Improving Food Color. Amsterdam, [Netherlands]: Woodhead Publishing, 2016.
MLA-viiteElsevier ScienceDirect, et al. Handbook on Natural Pigments in Food and Beverages: Industrial Applications for Improving Food Color. Woodhead Publishing, 2016.
Harvard-tyylinen lähdeviittausElsevier ScienceDirect, Carle, R., Carle, R., Schweiggert, R. M. & Baranski, R. 2016. Handbook on natural pigments in food and beverages: Industrial applications for improving food color. Amsterdam, [Netherlands]: Woodhead Publishing.
Sisältöä ei voida näyttää
Chat-sisältöä ei voida näyttää evästeasetusten vuoksi. Nähdäksesi sisällön sinun tulee sallia evästeasetuksista seuraavat: Chat-palveluiden evästeet.
Evästeasetukset